Selectie uit het werk van Nodale

hoofdpagina blue ray springwater

Singer-songwriter Riny Sprengers zocht een website waar hij zijn teksten en muziek kan laten horen. Een blog mocht niet ontbreken. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever, ontwikkelde Nodale een website die helemaal voldoet aan de wensen van Riny Sprengers.

hoofdpagina stichts handelshuis badkamers

Meer dan 100 jaar bestaat SHB. Ze levert al die jaren sanitaire producten van hoge kwaliteit. Aan Nodale de opdracht om dat via de website duidelijk te maken.

hoofdpagina slee buitensport

De oudste buitensportwinkel van Nederland besteedt op haar website extra aandacht aan haar lange geschiedenis.

Nodale heeft de website ontwikkeld. De webshop is door Easypos gedaan, mede vanwege de koppeling met het kassasysteem.

hoofdpagina godt-art productions

Fotograaf, grafisch vormgever, logo-ontwerper en fine art-designer Sjoerd Godthelp had een duidelijk idee met zijn website. Aan Nodale het verzoek de techniek voor haar rekening te nemen.

hoofdpagina vrije sector huurwoningen in Zuid-Kennemerland

De woningcorporaties in de regio Zuid-Kennemerland bieden hun duurdere woningen aan via de door Nodale ontwikkelde website.

Dit project is in nauwe samenwerking met GAP en Woningnet gerealiseerd.

hoofdpagina 4x4 driving instruction

Sjoerd Godthelp rijdt graag met de Landrover off–the–road. Hij heeft een instructie geschreven en een website vormgegeven.

Nodale heeft de techniek gedaan. Hoewel de website niet responsive is, wordt met regelmaat de handleiding gedownload. Bewoners uit Burkina Faso, Zuid-Afrika, Mali maar ook uit landen in Europa, zoals Nederland en België maken gebruik van de handleiding.