Vriendelijk verzoek om Javascript in te schakelen
 
Over Nodale Prijzen Onderhoud en CMS
 • Nodale, met Hayo Roskam als eigenaar, is een klein bureau dat zich richt op het maken van websites voor zzp-ers en het midden- en kleinbedrijf. Wanneer nodig, werk ik werk samen met GAP en Coval. De samenwerkingen zijn goed voor het doel dat ik nastreef: websites waar de opdrachtgevers zeer tevreden over zijn.

  Bij Nodale geen websites die standaard zijn. Websites worden gemaakt met in het achterhoofd dat functie en vorm een eenheid moeten zijn. Alle techniek helpt de bezoeker van de website. Het hoogst bereikbare is dat de bezoeker intuïtief de weg vindt op de website.

 • Prijzen kan ik niet geven, want ik bied maatwerk. Uw wensen bepalen uiteindelijk de prijs. Voor elk budget is een website te maken.

  De hoogte van het budget heeft geen invloed op mijn inzet. In de eerste plaats maak ik websites en op de tweede plaats schrijf ik facturen.

  Neemt u gerust contact op voor een oriënterend gesprek:
  telefonisch (06 814 12960) of per mail (info@nodale.nl).

 • Bij Nodale Webdesign zit u niet vast aan onderhoudscontracten. Als u na de oplevering van de website kleine aanpassingen wilt, dan hoort dat bij de after-sales. U krijgt daarvoor geen factuur. Voor grote aanpassingen kunnen we altijd om de tafel zitten.

  Het gebruik van een Content Management Systeem (CMS) raad ik u aan. De kosten zijn het niet, tenzij u een zeer uitgebreid systeem wilt. Meestal volstaat het zelf kunnen aanpassen van teksten en foto's.